BGEN

WORLD CONGRESS EVENT

Вашата агенция за събития


За нас

„Уърлд конгрес ивент“ е агенция за предоставяне на всички видове услуги за провеждане на събития от всякакъв характер: международни конференции, конгреси, симпозиуми, семинари, обучения, пресконференции, културни събития, събития по европейски програми и програми за сътрудничество.

Също така организираме събития в чужбина, в частност във Франция и Монако.

Ние сме Вашият доверен партньор във всеки един момент от Вашето мероприятие: от зараждането му като идея до реалното му провеждане.

Нашето сътрудничество се гради на няколко основни етапи:

ОЦЕНКА НА ВАШИЯ БЮДЖЕТ

Най-напред ще обсъдим заедно последователността между Вашия бюджет, Вашите очаквания, цели и нужди.... Това ще ни позволи да вникнем в замисъла на Вашия проект, за да очертаем по-добре контурите на Вашето събитие и да определим метод на работа по неговото осъществяване.

АРТИСТИЧЕН ДИЗАЙН

Благодарение на изготвения вече метод на работа, нашият екип пристъпва към изработване и представяне на предложения за развитие и провеждане на Вашето събитие с цел да отговори на Вашите очаквания.

ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВАШЕТО СЪБИТИЕ

Вашето мероприятие е вече факт (дати, място, вид събитие, съдържание). Нашият екип подбира и координира най-добрите технически услуги за доосъвършенстване на Вашето събитие.

ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЕТО

Нашата агенция участва в провеждането на Вашето събитие плътно до Вас. Екипът ни координира на място професионалистите от всички съсловия, за да превърне Вашето събитие в незабравим успех.