BGEN

WORLD CONGRESS EVENT

Вашата агенция за събития


Дестинации и предстоящи събития:Нашите най-престижни дестинации:ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:


MIDEST
4-7 ноември 2014 г., Париж, Франция

„МИДЕСТ“ е най-голямото световно изложение посветено изцяло на индустриалните подизпълнители и на срещите на тет а тет. „МИДЕСТ“ е най-известната платформа за обмен между възложители и изпълнители. Той дава възможност на производители, мултинационални компании да срещнат доставчици на решения в областта на металургията, електрониката, микротехниката, обработването на метали и пластмаса, и т.н.

IFTM TOP RESA
23-26 септемри 2014 г., Париж, Франция

„IFTM Top Resa“ споделя 35-годишна история с представителите на туризма и почивките. Изложението датира от 1978 г., когато отваря врати за първи път в град Довил. Основни изложители на „Top Resa“ по това време са фирмите, предлагащи почивки и развлечения. През 2008 г. международното изложение се мести в Париж и разширява своята таргет група като включва всички основания за пътуване: бизнес, почивка, конгресен туризъм...

Ако желаете да участвате на предлагано от нас събитие, пишете на:
info@world-congress-event.com

Форум за сигурност и информационни системи
1 - 4 октомври 2014 г.

Годишният форум по сигурност и информационни технологии е мероприятието, което не бихте си позволили да пропуснете, ако сте сред лидерите в областта. Форумът е приоритетна отправна точка за световните представители в бранша и дава възможност както за разрастване на Вашата мрежа от контакти, така и поводи за дружелюбност и бизнес запознанства. Станете част от тази уникална по рода си световна бизнес платформа.

LUXEPACK
27 – 29 октомври 2014 г.

Световното изложение LUXE PACK MONACO е фактор в областта на творчеството в опаковането. Всяка година мероприятието привлича лидерите на пазарите за опаковане, пакетиране и материали за сектори като козметиката, парфюмерията, виното и спиртните напитки, часовникарството, готварските подправки... Ако ви предстои да пуснете на пазара най-новия си луксозен артикул и търсите вдъхновение за неговата опаковка, значи сте открили правилното място !!

SIAL
19-23 октомври 2014 г., Париж, Франция

Изложението „СИАЛ“ е №1 в областта на хранително-вкусовата промишленост. Всяка година „СИАЛ“ събира 6000 изложители и 150 000 професионалисти на хранително-вкусовата индустрия. Сред тях са именно ТОП инвеститори, купувачи, продавачи, производители от целия свят. Ако сте сред предприемчивите и дръзки специалисти в областта, това изложение е мястото, на което можете хем да пазарувате, хем да се пазарите...

Ако желаете да участвате на предлагано от нас събитие, пишете на:
info@world-congress-event.com

MISC
12 – 14 ноември 2014 г.

Monaco International Clubbing Show (MISC) е първото световно изложение в областта на нощните клубове и заведения. Изложението се проведе за първи път през 2010 година с цел да се създадат благоприятни условия за бизнеса и възможности за обмен между професионалисти в бранша. Тази година изложението MISC ще отпразнува петата си годишнина. MISC е уникален повод да сключите най- печелившите договори не с кой да е, а със звездите на нощта.

MIPIM
10-13 март 2015 г., гр. Кан, Франция

„MIPIM“ събира заедно най-влиятелните дружества и личности от различните сектори на недвижимите имоти – офиси, жилища, здравеопазване, спорт, логистика и промишлеността – предоставяйки безрезервен достъп до максимален брой проекти за развитие и капиталови източници навсякъде по света. Тази година 26-тото издание на изложението ще се провде в Кан (Франция) от 10-13 Март 2015 г.

13-ти AMWC
26-28 март 2015 г., Монако

13-тото издание на международния конгрес по подмладяваща медицина Ви предоставя възможност за последващи медицински обучения, необходимост за всеки един лекар, желаещ да остане в крак с най-новите тенденции въпреки бързото развитие на съвременната медицина. „AMWC” е международен конгрес, акредитиран от UEMS-EACCME. В допълнение към операциите на живо и практичните курсове можете да се възползвате още от изложението по време на конгреса, за да разгледате и закупите най-новата анти-ейдж апаратура

Ако желаете да участвате на предлагано от нас събитие, пишете на:
info@world-congress-event.com

конгрес
2015